Comanda produselor

Cum cumpar

CLIENTUL/UTILIZATORUL poate efectua COMENZI pe SITE, prin adaugarea PRODUSELOR si/sau SERVICIILOR dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza COMANDA efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un PRODUS si/sau un SERVICIU este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui PRODUS/SERVICIU in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii COMENZII, nu atrage dupa sine inregistrarea COMENZII, implicit nici rezervarea automata a PRODUSULUI/SERVICIULUI. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare online, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii COMENZII. Prin finalizarea COMENZII, CLIENTUL consimte ca societatea S.C. NATURISSE S.R.L. poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de S.C. NATURISSE S.R.L., in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI. S.C. NATURISSE S.R.L. poate anula COMANDA efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

  1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;
  2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de catre S.C. NATURISSE S.R.L., in cazul platii online;
  3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete si/sau incorecte.

Plata Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard)

 Daca ati ales metoda de plata “Online prin card bancar” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Plata produselor

 Plata produselor comandate de pe site-ul www.naturisse.ro se poate efectua:

  • la livrarea produselor prin firma de curierat rapid (ramburs)
  • online cu cardul
  • cu ordin de plata in contul IBAN: RO61BTRLRONCRT0622911801, deschis la BANCA TRANSILVANIA
    Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Contul bancar in care se efectueaza plata in avans este: IBAN: RO61BTRLRONCRT0622911801, deschis la BANCA TRANSILVANIA.