Despre noi

Atunci când am creat primul săpun, am conștientizat că dincolo de orice produs se află o întreagă poveste. Pe lângă ingredientele, care – în cazul nostru – sunt de cea mai înaltă calitate, se găsește acolo și energia omului care își dorește din tot sufletul ca tu să te bucuri de produsul creat și să îți fie cu adevărat de folos. Din asemenea intenții sincere s-a născut Naturisse, un magazin online în care vă oferim alternative naturale, din ingrediente pure, ale unor produse utilizate în viața de zi cu zi: săpunuri, soluții de curățenie, ceaiuri și lista poate continua.

Tot prin proiectul Naturisse am găsit răspunsuri la câteva întrebări esențiale în zilele noastre:

• Cum pot să-i ofer corpului produse de cea mai înaltă calitate, care să-l hrănească și să-i facă bine cu adevărat?
• Cum pot reconfigura rutina de îngrijire a pielii în ceva 100% pur și nedăunător?
• Cum pot lăsa mediul înconjurător în stare intactă, nealterată, astfel încât să se bucure atât copiii mei, cât și nepoții și chiar strănepoții mei de el?
• Cum putem trăi sustenabil și în armonie cu tot ce se află în jurul nostru?
• Cum pot avea grijă de casă într-un mod eficient, dar fără a utiliza chimicale?
• Cum aș putea să îndrum generațiile viitoare să tindă spre o viață simplă, dar plină de substanță?

Atunci când „navigați” printre „rafturile” Naturisse, ne-am dori să vă simțiți ca într-un boutique cochet, dichisit, cu produse alese pe sprânceană pentru sănătate, îngrijire, dar și pentru casă. Vă asigurăm că portofoliul nostru a luat naștere după căutări și teste îndelungi, în urma cărora am legat colaborări frumoase cu furnizori de top la nivel național și internațional.

Fiecare produs din shop-ul online Naturisse oferă o experiență aparte. De la săpunurile naturale, care învăluie corpul în miresme irezistibile și creează iluzia unei îmbrățișări cu natura, până la ceaiurile aromate, din plante culese manual de meșteșugari iscusiți și pasionați de tainele lor binefăcătoare.

Puterea naturii este nemărginită, iar conștientizarea reală a acestui fapt duce la un cu totul alt stil de viață. Unul mai sănătos, mai armonios și mai echilibrat.

În Naturisse am adunat laolaltă toate produsele folosite de familia noastră, din dorința de a vi le oferi și vouă, împreună cu toate beneficiile lor.

Atunci când veți începe să simțiți pe propria piele ce diferență enormă generează alegerile 100% naturale, vom ști că misiunea noastră a fost îndeplinită. Bun venit în lumea noastră!